Bic Kids

Bic Kids skriver sjävla: "Pennor som låter barn vara barn", och det stämmer ju. Fast å andra sidan undrar jag ju vilka pennor som inte låter barn vara just barn?
 
Jag har ju i alla fall, tillsammans med mina barn, deras vänner och familjer med flera, testat både kritor och pennor från Bic Kids genom Buzzador. Vi har haft paketet hemma ett tag, vilket har resulterat i många fina teckningar. Mina barn gillar att rita, och de ville ju glatt testa de nya pennorna tillsammans med sina kompisar också! 
 
Mellandottern gillade färgpennorna i trä väldigt mkt. Jag gillar att de till 50% består av återvunnet material, heja! 
 
De kladdfria färgkritorna påminde mig om de kritor jag fick när jag började första klass. Fina kritor som man skulle vara rädd om. Dessa från Bic Kids ska dock vara rätt så tåliga om man ska tro tillverkaren, och de har ju hållt bra under den här testperioden i alla fall. Barnen på mitt jobb gillade att det fanns guld och silverkritor! De här kritorna går jättebra att vässa i pennvässare, sånt gillar jag! 
 
Kreativa barn som gillar att rita, ritar ju kanske inte alltid bara där man vill att de ska rita, på ett papper. Ibland hamnar det färg på bord, kläder och kanske även någon helt annan stans om man inte har koll! Kid Couleur är i alla fall tuschpennor som lätt går att tvätta bort från händer och kläder, de är även fria från PVC. Mina barn och deras kompisar tyckte nog att dessa tuschpennor var som vilka tusch som helst i ritegenskaper, men jag gillade att de faktiskt är lätta att få bort från ställen de inte ska vara på!
 
 
Vår absoluta favorit av testpennorna, och det gäller inte bara mina barn, utan även deras kompisar och andra barn jag har låtit testa dem, är Mini Colour & Create. Det som känns revolutionerande med dessa pennor är att det går att rita lager på lager med dem. Kommer man på i slutet av teckningen att man kanske ville rita dit något i gräset eller i himlen så är det inga problem, det syns! Först är det ett lager med tusch i klassiska färger och sen ett lager med täckande färg. De här pennorna kommer jag garanterat att köpa! 
 
 
Det här är nog en av de roligaste Buzzadorkampanjerna jag har varit med i (det tycker mina barn också, haha!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback