Då och nu!

Då:
Nykläckt
En nykläckt Cassandra


Nu:
Lekfull!
En busig och lekfull 1-åring!

Cassandra 1 år idag!

Helt otroligt att mitt lilla hjärtegryn redan är ett år! Det var ju nästan nyss hon kom upp som en varm klump på min mage! Samtidigt har det hänt mkt under det här året och det känns som att hon alltid har varit hos oss. Cassandra är en bestämd liten dam som vet vad hon vill, och med henne blev vår familj så komplett! Hon är familjens lillalyster (som Alice säger) och hon charmar oss alla.

Idag har vi varit på BVC för 1-årskontroll. Vaccinet fick vänta föra tt det inte gått tillräckligt lång tid sen förra sprutan, men i övrigt fick C väl godkänt idag. Hennes vikt och längdkurvor ser finfina ut (10,07 kg, 80 cm), men så har det ju inte alltid varit. I höstas var hon ju sjuk nästan hela tiden och hon gick inte upp i vikt alls. Då hade vi svårt att hitta kläder som passade vår långsmala tjej, nu sitter Alices gamla kläder betydligt tajtare på Cassandra än vad de gjorde på Alice ;-)

Älskade Cassandra! Jag älskar dig så oändligt mycket!

Trevlig helg!

Nu har vi kommit tillbaka från vår minitripp söderut, och vi hade det riktigt trevligt. Det var skönt att byta miljö ett tag, samt att se HAVET! Åh, jag älskar att se det stora blåa havet breda ut sig framför mina ögon! Jag lyckades även träffa min kompis Anja i Lund, och det var också superskoj!

Idag har vi firat midsommar på jobbet. Vi reste en midsommarstång och skuttade runt till "Små grodorna" mfl kända sånger som är typiska ringlekar. Skoj.

Ha en trevlig midsommar!

Sådär ja!

Nu sover resten av familjen en välbehövlig middagsvila. Det är intensivt ibland med pigga och just intensiva barn ;-) Jag borde väl egentligen också passa på att vila lite, men jag har en jobbig jobbgrej att göra som jag känner att jag måste ta itu med innan jag kan slappna av. Sover ju dåligt på nätterna pga det så det är dags att ta itu med det. Hellre idag än imorgon och på måndag ska det vara klart.

Nåja, imorgon ska vi försöka hinna spana in Mora Träsk som är på turné och turen har nu kommit till vår stad. Det var mkt uppskattat av Alice förra året och jag gissar att det är än mer uppskattat i år. Sjunga och dansa är liksom livet för henne. Och cykla då. Ja, bara det är rörelse inblandat är tösen glad :-)

Vi ska åka på semester! Helt underbart ska det bli. Lite halvspontant också. För visst är det lite spontant med 5 dagars varsel när man har två små barn samt en katt och ett jobb att ta hänsyn till? Till ljuva Skåne och Malmgården (www.tufvessons.se) Förhoppningsvis har vi fina bilder på barnen med oss hem också :-)

Nä, nu ska jag ta tag i det jobbiga så kan jag förhoppningsvis hinna njuta av den underbara solen också!