Det har hänt en hel massa!

Jag har ju nästan glömt att jag har en blogg! Eller förträngt om man så vill. Jag har inte haft tid över för något sista tiden känns det som. Pluggandet har tagit väldigt mkt tid, och jobbet då. Och självklart familjen. Nu är den ena kursen avslutad och jag är godkänd, känns bara så skönt! I den andra kursen är alla uppgifter inlämnade men vi har en redovisning på onsdag kväll kvar. Men snart så.

Cassandra har blivit en stor och duktig bebistjej. Eller, hon är nog ingen bebis längre nu tycker jag. Hon kommunicerar med oss så det står härliga till. Pekar och hojtar för att göra sig förstådd. Hon leker massor med Alice, de lagar mat och bjuder varandra på, de killar varandra så båda tjuter av skratt osv osv. Det är mest bus hela tiden med mina underbara döttrar. Ofta går de under namnet Systrarna Bus. :-)

I höst blir Alice en Myrantjej, precis som hon önskade! Och Cassandra blir en Humla! Ohhh, vi har fått dagisplats åt vår lilla C! Känns mkt märkligt faktiskt. Alice var 12 mån + 1 vecka när hon skolades in och det gick som en dans, jag var aldrig orolig för hennes skull (mer för min, att släppa på kontrollen). Men Cassandra är så olik Alice på det sociala planet, även om mkt har hänt sista tiden. Vi får se hur det går, vi satsar på en lång inskolning där vi får pussla med våra dagar, så det ska nog gå bra.

Och nu är det officiellt, Cassandra går! Fortfarande kryper hon när hon har bråttom (hon är superdupersnabb, hänger med när ALice skuttar runt inne!), men det blir altl mer gång nu också. Superskoj, och det märks att även hon tycker det!

Vi har haft myror inne :-( Men nu ska de vara borta, det är besprutat här inne nu, så jag och barnen bodde hos min pappa ett drygt dygn för att slippa andas in medlet. Det var inte lång tid vi bodde borta, men det är ändå skönare att vara hemma, denna gång utan myror!

Ja, det är rätt bra i  mitt liv just nu. Det är ju så sägs det, att efter regn kommer solsken! Och just nu har det förhoppningsvis regnat klart på mig för ett bra tag.