MIn dumma armbåge :-(

Jag gick till doktorn i går eftersom min armbåge fortfarande var röd, varm, svullen och öm. Jodå, en kraftig inflammation. Så nu knaprar jag både penicillin och inflammationshämmande och stryker på ibumetingel. Jodåsåatte.....
 
Märklig känsla att vara ensam hemma förresten, jag brukar ju aldrig vara sjuk. Men nu har jag lämnat de stora i skolan och M är på förskolan där han kan leka och stoja och jag får vila min arm. Jag är så känslig för beröring av armen att det gör ont att kramas tom :-(

Bic Kids

Bic Kids skriver sjävla: "Pennor som låter barn vara barn", och det stämmer ju. Fast å andra sidan undrar jag ju vilka pennor som inte låter barn vara just barn?
 
Jag har ju i alla fall, tillsammans med mina barn, deras vänner och familjer med flera, testat både kritor och pennor från Bic Kids genom Buzzador. Vi har haft paketet hemma ett tag, vilket har resulterat i många fina teckningar. Mina barn gillar att rita, och de ville ju glatt testa de nya pennorna tillsammans med sina kompisar också! 
 
Mellandottern gillade färgpennorna i trä väldigt mkt. Jag gillar att de till 50% består av återvunnet material, heja! 
 
De kladdfria färgkritorna påminde mig om de kritor jag fick när jag började första klass. Fina kritor som man skulle vara rädd om. Dessa från Bic Kids ska dock vara rätt så tåliga om man ska tro tillverkaren, och de har ju hållt bra under den här testperioden i alla fall. Barnen på mitt jobb gillade att det fanns guld och silverkritor! De här kritorna går jättebra att vässa i pennvässare, sånt gillar jag! 
 
Kreativa barn som gillar att rita, ritar ju kanske inte alltid bara där man vill att de ska rita, på ett papper. Ibland hamnar det färg på bord, kläder och kanske även någon helt annan stans om man inte har koll! Kid Couleur är i alla fall tuschpennor som lätt går att tvätta bort från händer och kläder, de är även fria från PVC. Mina barn och deras kompisar tyckte nog att dessa tuschpennor var som vilka tusch som helst i ritegenskaper, men jag gillade att de faktiskt är lätta att få bort från ställen de inte ska vara på!
 
 
Vår absoluta favorit av testpennorna, och det gäller inte bara mina barn, utan även deras kompisar och andra barn jag har låtit testa dem, är Mini Colour & Create. Det som känns revolutionerande med dessa pennor är att det går att rita lager på lager med dem. Kommer man på i slutet av teckningen att man kanske ville rita dit något i gräset eller i himlen så är det inga problem, det syns! Först är det ett lager med tusch i klassiska färger och sen ett lager med täckande färg. De här pennorna kommer jag garanterat att köpa! 
 
 
Det här är nog en av de roligaste Buzzadorkampanjerna jag har varit med i (det tycker mina barn också, haha!)

Bic Kids!

Barnen gillade verkligen att jag fick buzza Bic Kids!
 
Speciellt de pennor där man kunde rita ovanpå varandra var poppis!

Så nöjd med Pantene PRO-V!

Är riktigt nöjd med schampot jag fick prova genom Buzzador! Ett schampo anpassat efter din hårtyp, och eftersom mitt hår är tjockt så är det schampo för tjockt hår jag har provat. Som sagt, riktigt nöjd!


Svullen armbåge :-/

Min ena armbåge gjorde plötsligt ont igår och svullnade sen upp. Hade svårt att sova inatt pga att det gjorde ont. Den är varm och svullen. Aj!


Börjar jag bli gammal?

Ok att det är fredag i dag, men öldrickande ungdomar (barn!) 7,30 på morgonen? De gick mot tåget, undrar om de var på väg till skolan?


Bättre nattsömn!

Jag sover bättre om nätterna numera. Kan det månne vara tack vare #Asonor?


Zumba!

Pengarna jag fick från försäljningen använde jag idag när jag köpte kort till Zumban här i byn. Perfekt ju! Och det blev pengar över tom :-)

Zumban var hur kul som helst!


Slimminge second hand

Hela veckan har jag rensat, sorterat och prismärkt barnens avlagda kläder, skor och saker. I fredags fyllde jag bagaget och åkte för att lämna in det i Slimminge där det var second handmarknad i går. I dag är det uthämtning av osålda saker, och förhoppningsvis lite pengar! Spännande att se hur det har gått!


#Asonor

Jag är ju som bekant medlem i Buzzador. Jag är även gift med en snarkande man ;-) så när Buzzador erbjöd mig att testa Asonor, en nässpray som ska råda bot på just snarkningar så anmälde jag mig givetvis!

Den käre mannen ska spraya i näsan innan han går och lägger sig. Det glömmer han ibland dock. Vissa nätter vaknar jag av att han snarkar, men om det är de gångerna han har glömt att ta den vet jag inte. Jag är för trött för att komma ihåg att fråga dagen efter. Men totalt sett så har nog snarknätterna minskat.

De jag har delat ut sprayen till säger samma sak. De har svårt att komma ihåg att ta den.