Behöver flytvästar!

Trots att det regnar mest hela tiden så går det ingen större nöd på oss under semestern. Förutom kryss till Åland (fast vi gick inte ens iland *S*) så har vi hunnit med en tripp till Furuviksparken (både djur och karuseller), dessutom har vi hunnit med att bada på tomten, gunga i parken osv.

På onsdag är det dessutom tänkt att vi ska bege oss ut i Gryts skärgård (min pappa och hans särbo är där på hennes ö/stuga). Jag håller som bäst på att leta upp flytvästar. Vi vuxna får låna av de som finns i stugan, men det är till barnen jag är ute efter. På blocket hittar jag inga och att betala 400:- X 2 för två dagar ÄR inte så lockande. Nån som har två barnflytvästar över? *S* Om vi köper en till Alice kan hon ju m största sannolikhet ha den nästa år, men Cassandra lär väga över 15 då (men inte nu). Jaja, jag har några dagar på mig att leta, för flytvästar ska vi ju självklart ha :-)

Bilen, den är fortfarande på verksta'n. Håhåjaja. Den lär väl bli klar lagom till att jag börja jobba i Storvreta och inte längre behöver någon bil i vardagen. Just nu får vi låna min pappas bil, tack så mkt!

Semester!

Yes! Nu har jag äntligen semester! Visserligen bara två veckor, men ändå! Imorgon inleder vi semestern med att åka en dagskryssning till Åland, ska bli skönt med lite miljöombyte och lite havslukt! I övrigt vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, och det är väl kanske det som egentligen är semester; att ta dagen som den kommer!

Förändringar......

Just nu händer en hel del i mitt/våra liv. En del saker håller jag för mig själv ett tag, men jag kan ju berätta att förutom att jag fått nytt jobb, så har även min älskade make fått ett nytt jobb med start i augusti. Två heltidsarbeteande föräldrar kommer att innebära vissa förändrinar för familjen i stort. Som tur är älskar båda barnen sin förskola men vi ska ändå försöka pussla ihop ett bra schema åt dem.

I lördags var min bästa kompis här med sin sambo. Av dem fick jag veta en "hemlis" som gör mig så otroligt glad! Berättar mer senare......

Idag skiner solen och jag jobbar min sista vecka innan jag får två välehövliga semesterveckor. Självklart hoppas jag på sol då med!

Vår bil är fortfarande på verkstan men jag hoppas att den blir klar snart, saknar den ju!