Vi har ett plommonträd!

När vi flyttade hit gick jag runt och granskade våra träd och tyckte att det var lite trist att det inte var några fruktträd eller bärbuskar. Idag kom Alice och Cassandra springandes och hojtade om att vi hade ett riktigt äppelträd minsann. Jag gick med dem och tittade och såg mycket riktigt något grönt och lila. Vid en närmare titt så såg jag ju att det var plommon! Underbart, jag älskar plommon! Och barnen med! Trädet har än så länge 4 plommon (eller 3 nu för vi smakade på ett) och är rätt litet, men för två veckor sen så fanns det inga plommon alls på det. Spännande det här!
Annars har vi det mestadels bra. Alice saknar sina kompisar och är stundtals lite ledsen över det. Vi har dock hälsat på på deras nya förskola och det tyckte de var roligt. Imorgon ska vi försöka ta oss in till Ystad och ta emot ostindienfararen Götheborg som anländer till hamnen.På plats!

Sådär ja, nu är vi på plats här nere i Skåneland! Efter att ha åkt 78 mil igår em/kväll/natt kom vi så fram runt 2.30. Då sov vi på sofforna hemma hos min kusin. Imorse var vi på banken och fick nyckeln och åkte sen till vårt nya hem! Underbart! Jättehärligt hus med precis lagom storlek på trädgård. Efter någon timme kom flyttlastbilen och ungefär då somnade så även Maxen. Flytt"nissarna" (stora och starka och vill nog inte kallas för nissar) bar in allting och jag och Andreas plockade upp det som de hade packat (mestadels kök). Nu är det väldigt mkt kartonger kvar men det känns ändå helt ok. Barnen sover i sina sängar och jag sitter i soffan med datorn :-) Zelma verkar ha tagit det hela bra också, hon ligger här och spinner. Imorgon vill barnen till havet, vi får se vad vädergudarna tycker ;-)

Imorgon bär det av!

Japp, imorgon är dagen D, eller F som i flytt kanske man ska säga :-) Imorgon flyttar vi ca 70 mil söderut..... *gulp*


 Ända  ner till Skurups kommun ska vi!