Lata dagar....

Ja, vi har lata dagar här nu. Jag har semester och Andreas är pappaledig. Jag njuter för fullt av att vi är hemma alla tillsammans :-)

Vi har varit på en minisemester i mitt andra hemland Tyskland, åh så härligt det var att vara där igen! Inte i rätt stad för mig, men ändå i en för oss välbekant stad eftersom vi varit där ett flertal gånger. Vi var i underbara Lübeck. Korven var lika god som vi mindes den, ölen var god (enligt Andreas, jag gillar ju inte öl). Tyskan funkade finfint också -härligt!

Härliga sommar, men snart är den slut känns det som! Jag får en liten panikkänsla då och då när jag tänker på att det inte är många veckor kvar tills Andreas börjar jobba igen, Alice ska börja på fritids och sen förskoleklass, Cassandra ska tillbaka till dagis och Max ska skolas in där. Och jag, jag ska plugga på distans, och faktiskt jobba! Men schh, säg det inte till någon, det är inte helt officiellt än, jag tror inte att man får ha två tjänster nämligen. Men det blir nog bra. Men, det blir inte som nu. Det kommer komma en annan vardag, där jag inte är den som mest träffar mina barn under deras vakna tid, och jag vet inte om jag är redo för det. En dag i taget :-) 

Jag skulle gärna ha det så varmt och soligt som vi har det nu samt vara ledig hela tiden, synd att Andreas inte tjänar tillräckligt bra för det ;-)

Ha det gott mina vänner! (och glöm inte att hojta högt om ni kommer ner till våra trakter!)

Härliga sommar!

Denna värmebölja är underbar! Ja, jag svettas hela dagarna, ja, jag svettas hela nätterna, jag är slö och tycker att det är jättevarmt och jobbigt, men ändå, jag älskar värmen! Sommaren ska vara så här!


Just nu närmar sig klockan 22 och jag sitter ute på trappen med fötterna i ett fotbad, lyssnar på hörbok (Så Dumt, Mia Törnblom) via storytel.se samt smuttar på ett glas rött. Det är fortfarande runt 26°C ute, och det är skönt! Fåglarna kvittrar och det känns allmänt härligt. Jag har semester och Andreas är pappaledig. Vi är lediga tillsammans, och det är också jättehärligt!

Vi har varit i Uppsala två svängar i juni, disputationsfest (Grattis Carlos!) samt svensexa och möhippa. Det ha varit jättetrevligt, men jag trivs också väldigt bra hemma hos oss nu i sommar. Tyvärr är det algblomning i det vackra havet nu, men vi leker i vattenspridaren och nästa vecka börjar tjejerna i simkola (pool). 


Ha en underbar sommar, njut av värmen medan den varar!