Inget Tivoli för mig :-(

I dag skulle jag och E-M åka till Tivoli i Köpenhamn på julmarknad tillsammans med andra medlemmar ur Lärarförbundet i Skurup. Resan blev dessvärre inställd pga vädret. Det har snöat sen i går kväll och i morse var det inget bra väglag. Jag som hade gått upp och skottat och gjort mig i ordning när jag fick reda på att resan var inställd blev rätt så besviken, milt uttryckt. Åh, jag hade verkligen sett fram emot en dag på andra sidan sundet!

Decubal

Jag är ju som bekant med i Buzzador och nu har jag haft förmånen att "buzza" Decubal. Jag som normalt sett är ganska så rejält torr i huden blev ju jätteglad över att jag kom med i kampanjen. Och ännu gladare är jag över att jag nu verkar ha hittat en serie produkter som passar både min hud och min plånbok. Samt min kräsna näsa. Produkterna är parfymfria, vilket uppskattas av mig. Jag avskyr illaluktande handcreme! Jag har även låtit bland annat mina kollegor testa Decubal. På en förskola så är det mkt handtvätt som gäller, vilket ju lätt torkar ut huden, och de som testat produkterna är lika glada som jag! Win-win!

Dålig uppdatering....

....men här är det mesta som vanligt. Lämna barn, jobba, hämta barn osv. Dagarna går i ett och det är saker hela tiden känns det som. Nu är det den mörkaste och tristaste tiden på året tycker jag, fast november har gått ovanligt fort i år. Bara en dryg vecka kvar, och sen är det december och snart jul och sen nytt år. Hej hopp vad det går undan!