Myyyys

Idag kände jag det! Jag har anat några gånger, men idag blev jag säker! Jag kände ett underbart "fisk"sprattel i min mage :-D Myyyyyyys!!! :-) Att jag är illamående, yr och trött gör liksom inget för jag känner mig så lycklig! :-)

NYSTART!

Imorgon är det dags! Jag är full av förväntan men samtidigt liiite pirrig. Imorgon är första dagen på mitt nya jobb och det ska bli så roligt! Som jag har länggtat nu under sommaren! :-) Men visst kommer det bli lite tufft de första veckorna när jag inte känner till den nya arbetsplatsens rutiner, barn, föräldrar eller kollegor. Allt nytt! 

Imorgon är också första dagen som vi är två heltidsarbetande föräldrar här hemma också. Känns som att det kan bli stressigt att komma iväg alla ungefär samtidigt på morgonen men vi kommer nog snart in i det. Vi har fått ihop ett rätt hyggligt schema för barnens förskolevistelse i alla fall. Men visst känns det att de ska gå heltid nu efter att ha gått max halvtid sedan "dagisdebuten". Nåja, det gäller inte för evigt. Om det går som det ska så blir det 15h/v i mars igen då jag förhoppningsvis går på föräldraledigt med den lill* krabaten som befinner sig i min mage!!! :-) :-)

Sådär ja, nu ska jag gå och packa jobbväskan. Barnens kläder till imorgon är redan framlagda, det ska nog funka det här..... :-)

Skepp o'hoj samt akuten tur och retur

Ja, vi har hunnit med en del under vår semester ändå, trots att den var kort (2 veckor, börjar jobba imorgon igen trist nog). Av snälla Sanna och hennes syster fick vi hjälp att låna flytvästar till barnen, tack så mkt! Vi var nere i Gryts skärgård på en ö där min pappas särbo har sin sommarstuga (tyvärr Basikika åkte vi inte förbi er, kommer från andra hållet). För att komma till ön måste man ju då åka båt vilket barnen tyckte var väldigt spännande och roligt när morfar körde båten :-) Vidare så hann vi med körsbärsplockning, att fiska (dock utan fångst) samt vattenkrig med nyinköpta vattenpistoler. Dessutom hann vi med att slappa. Trevligt trevligt, och välbehövligt för oss alla.

Tyvärr har vi fortfarande inget nytt moderkort tilld atorn och det funkar altlså inte att föra över bilder *surar*

Idag var jag och Alice på 4-årskalas hos en av hennes kompisar. Då ringer Andreas och säger att vi måste åka till sjukhuset med Cassandra varpå jag blir alldeles kall och snyftande frågar vad som har hänt. Han skulle hjälpa en trött C upp i sängen och tog tag i hennes hand, hon hjälpte dock inte till som hon brukar utan det sa "knak" i armen och sen var hon väldigt ledsen ett tag innan Andreas ringde barnsjukhuset för råd. Och rådet var att åka in med henne, de trodde att armen var ur led och skulle rättas till. Jag lämnade Alice på kalaset och körde för att hämta A och C för vidare färd till sjukhsuet. Där var C en tapper och modig tjej som trots att hon hade väldigt ont sa till oss att hon skulle säga till doktorn var hon hade ont. Sjuksköterskan som tog emot trodde att hon kunde dra armen rätt men hon lyckades inte med det i väntrummet så vi väntade vidare på doktorn. Under väntan fick hon en glass, för sjuksköterkskan ville se om hon skulle använda armen då, men icke. Det var matning som gällde. När vi väl fick träffa doktorn så gick det fort att få armen rätt. Den var tydligen halvt ur led men fru doktorn knickade till den på 0-tid. Sen fick vi leka i väntrummet en stund för att se om hon skulle använda armen och mkt riktigt så dröjde det inte länge innan hon byggde höga Legotorn. Puh! Jag hann bli skärrad och tänkte genast på Alices armbrott i september förra året.....

Sen åkte vi alla och hämtade Alice på kalaset (som var slut sen en timme tillbaka, så det gick fort på sjukan för en gångs skull!) och Cassandra fick en likadan hundballong som Alice fick och lyckan var total! Slutet gott allting gott! :-)