För jag har världens tappraste dotter!

Gårdagen tillbringades till stor del på sjukhuset i Ystad där vi fick träffa kompetent och trevlig personal. Alice har nu gjort en EKG-undersökning och hennes hjärta mår bra i alla fall! När läkaren sa det lät det som underbar musik i mina öron! Jag har varit ganska så orolig. Hon har även lämnat 3 rör blod till diverse provtagningar som vi inte fått svar på. Hon mår rätt ok, ena stunden är hon som vanligt och andra stunden så är hon trött. Läkaren trodde dock att hon haft någon infektion i kroppen som då också visat sig på hjärtat. 

I dag är Alice och Cassandra i Skånes djurpark med dagis. Jag är lite nojjig och tyckte att det kanske var lite långt bort samt lång dag nu när hon har varit dålig, men läkaren tyckte att hon skulle åka med dit. Jag har informerat personalen på dagis samt sagt att jag vill att de ringer om hon inte verkar må bra, för då kör jag dit och hämtar henne. 


Alice tyckte att EKG var rätt häftigt sådär, hon har ju sett hur Urban i serien "Sjukhuset" har gjort det på patienter. Sjukhuset är för övrigt hennes favoritserie :-)

Det ska nog bli bra det här!

Livet går vidare....

Det är väl så, livet går vidare. Men det har varit lite tungt ett tag här nu. Barnens "halv"kusin fick akut flygas från Sthlm för hjärtoperation i Lund. Det stackars barnet var då en vecka! Fatta! En vecka! Man är yttepyttig då. Han opererades i 3 timmar (jag fattar inte ens hur ett läkarteam får plats att operera en sån lite) och han är nu återställd och hemma i huvudstaden igen. Men det var tummar och tankar och så som gällde där ett tag. Puh!

Nu är det min egen dotter som mår dåligt. Alice vaknade i tisdags och klagade över att hennes hjärta kändes konstigt och det bultade på både hårt och fort. När vi tempade henne hade hon bara 35,7 i temp. Vi har varit både på sjukhuset och på VC 2 gånger den här veckan. Prover ser bra ut men hjärtat slår som sagt väldigt fort. Läkaren igår sa att vi nog kunde avvakta men om hon blir sämre ska vi åka in med henne. Känns lite jobbigt när hon som idag blöder näsblod (vilket hon ju gör rätt lätt och så) säger att hon har ont i hjärtat....Jag får också det då! Det är jobbigt att inte veta, jag hoppas att hon snart blir som vanligt igen! 


Men annars är det bra med oss, vi njuter av vårvärmen!

Livet är skört, var rädda om varandra!