Liten uppdatering....

Vi lever och mår bra. Vi har precis haft besök av min pappa och min bror, idag åkte de vidare till Tyskland och vi har några dagar vardag igen. När man har besök blir det ju rätt intensivt, lite sömn (främst för barnen då) osv så idag är jag rätt trött. Barnen med, men de ville till förskolan. 

I lördags började Alice på Boll och lek, det är IFK Ystad som anordnar det, en handbollsklubb alltså. Det var ett väldigt bra upplägg och Alice gillade det skarpt! Hon kom dessutom med i tidningen :-) Dock finns inte den bilden med i nätupplagan. Igår måndag var det dags för Cassandra att få gå på BOLLibumpa, anordnat av samma klubb. Vilket kaos! En pytteliten gympasal, ca 30 barn under 3 år + massor av föräldrar, syskon samt övrig släkt myllrade runt bland gymnastikredskap utan någon sorts organisation! Vilken tur att jag hade min pappa med mig som kunde hjälpa mig att ha koll på övriga barn medan jag hjälpte Cassandra runt, Vi måste hitta någon annan rolig aktivitet åt henne om inte jag ska få magsår varje måndag.

I söndags åkte jag med tjejerna på en klädbytardag i en närliggande ort. Jisses vilka fynd jag hade kunnat göra om jag bara haft med mig mer kontanter samt kännt att vi hade behövt sakerna! Meandi och pop i drivor till låga priser och nästan inget folk där! Vi handlade för under 200:- och fick då med oss följande: klänning, 2 tröjor, galonvantar (abeko), mjukisbyxor till Alice, munkjacka m Bamse till Cassandra, PO.P-mössa till Max samt en stor tavla med Pippi Långstrump på (till Cassandras rum), stor skumgummifigur med Askungen till Alices rum och några leksaker. Kändes helt klart prisvärt :-) 

En glad halvåring

 Vårt hus med vår knäppa katt på taket :-)

Nu vaknar Maxen och jag har varken hunnit med disken eller vilat själv.....nåja, jag har ju bloggat iaf, och det var också med på "att göra-listan". Må så gott!

Och lite mer depp...

Idag är det 9 år sen min mamma dog. Jag saknar henne så att det gör ont i hela mig. Skulle så gärna vilja att hon skulle fått träffa sina barnbarn, hon skulle ha varit en underbar mormor! 

Åh mamma, jag längtar efter dig....

Vi gjorde det!

Shit, vi GJORDE det! Vi flyttade verkligen drygt 70 mil söderut, utan att riktigt veta vad som väntade!

Jag får små ångestattacker ibland och undrar om vi är helt galna eller så. *gulp*

Nåja, på det stora hela så tror jag att det här kan bli riktigt bra faktiskt. Det mesta känns redan nu rätt så bra, trevliga grannar, barnen har en bra förskola, öppna förskolan är helt ok osv. Men jag saknar promenadvägar och kompisar! Och min pappa, men han kommer hit nästa vecka och hälsar på. 


Men åh, speciellt på kvällen så får jag lite gråtattacker och längtar "hem"....

Tiden den går....

Ja, tiden, den går ju fort när man har roligt sägs det. Igår blev min lilla Alice en stor tjej (enligt henne i alla fall), det är stort att fylla 5! Puss på dig min älskade förstfödda!