Grattis älskade barn!

Grattis min älskade Cassandra på din 2-årsdag! Tänk att tiden gått så fort sen du föddes, samtidigt som det känns som att du alltid varit en del utav mig och mitt liv! Jag älskar dig så ofantligt mkt, det gör vi allihopa!

image38

Eftersom datorn är trasig så får det bli en bild från Sandhammaren i maj, där det var soligt men blåsigt :-)

Sådär ja :-)

Jag har fått ett nytt jobb! :-D Tralala tralala, jag är så gla´ida´tralala!

Jag ska komma överens med min (snart fd chef) om när jag får sluta, men om ca 2 månader så borde jag kunna påbörja mitt nya jobb! :-)

Kan vinden möjligtvis ha börjat vända nu...? Vågar jag tro det? I måndags damp det ner ett paket här med en bok som jag vann i en tävling på AFF. Hade glömt bort att jag tävlat så det var en rolig överraskning! Och igår var min älskling på en jobbintervju han med och vi väntar spänt på samtal därifrån. Tänk om vi har börjat få lite flyt nu? Att jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja samt ont i kroppen försöker jag ignorera nu, utan istället höjer jag vinglaset och önskar er alla en riktigt trevlig midsommarhelg! :-)

En olycka kommer sällan ensam....

Jahapp, så gick datorn sönder också :-( Min älskade datatekniker som brukar kunna fixa alla andras datorer har tyvärr inte lyckats hitta felet på vår. Tur i oturen så har vi fler datorer men det var ju "huvuddatorn" som just nu är paj. *suck* Det är så mkt utgifter nu att jag blir tokig! En bra sak med det är att vi i alla fall tagit oss i kragen och lagt ut annons på Blocket på några av alla våra vagnar. En av tre är såld och hämtad, en kom igår för att köpa en annan men ingen av oss hade växel och hon skulle komma tillbaka (inte kommit än dock). Den vagn vi vill ha mest för är dock osåld. Någon som behöver en Teutonia Rocky? Finfin ståbräda kan ingå! ;-)


En annan sak jag ser fram emot är jag verkar ha chans på ett jobb på ett bra ställe nära mig...... Jag kan behöva en tumme el två på tisdag så berättar jag mer sen :-)

Nu ska jag tradera bort lite saker som bara tar plats och som ev kan ge oss några extra kronor också ;-)

Skit också!

Det var kamremmen som var av = 11 500! Shit alltså! Vad gör vi nu liksom? Kul? NOT!

Det är ca 5000 mil sen den byttes senast så det borde inte varit dags för det än (för då hade vi givetvis bytt innan haveri). :-(

Det känns jäkligt surt just nu.

Igår cyklade jag till och från jobbet (ca 1,7 mil enkel väg) och det gick bra frånsett att det var så mkt pollen i luften att ögonen geggade igen så idag har jag försökt få tag på folk från vårdcentralen för att fråga vart mitt recept tagit vägen (för till apoteket hade det inte kommit). Idag ligger jag således helt sänkt hemma, med rinnande kliande ögon.

Jaja, det blir bättre sen. Och tur i oturen är väl ändå att inte bilhaveriet hände i Danmark/Skåne el att vi hade någon semesterresa inplanerad. Nu blir det jag som får cykelmotion istället.

Bilhaveri och premiärdopp

I tisdags dog vår bil. Den bara tvärdog mitt i en omkörning på motorvägen! Det gick trots allt bra, jag märkte direkt att något var fel och kollade speglarna och svängde sen in mot vägrenen för att där stanna. Det gick inte att starta bilen igen. Vad som är fel vet vi inte än. Vi ringde efter såväl min pappa som kom rätt snart + att vi ringde efter bärgning. Den fick vi vänta över en timme på medan solen gassade för fullt. Barnen verkade ta det bra där de satt upp i gräset och hade god överblick över vägar och åkrar. Alice undrade dock om någon tjuv skulle stjäla vår bil nu och i mitt stilla sinne undrade jag detsamma faktiskt. Jag kände direkt att "nej, jag lämnar inte bilen här för då snor någon den av mig". Barnen och Andreas åkte med i bärgningsbilen och jag åkte med min pappa. Tillsammans fick vi sen in bilen i garaget så där står den tryggt i alla fall. Nu återstår att få den lagad. Bärgningskillen trodde direkt att det var bensinpumpen, och är det det så är det tydligen rätt lätt att fixa?! Andreas styvfar ska komma och titta på den imorgon, håll tummarna för att han kan laga den!

Jag har fått låna min snälla pappas bil ett par dagar nu, tack tack! I går efter jobbet packade vi så in hela familjen i hans bil och åkte för att bada i Fjällnora. Underbart härligt! Barnen lekte så glatt, både i sand och i vattnet. Och jag, badkrukan, har badat! Doppat mig + simmat lite, och det var faktiskt skönt!  Nu hoppas jag att vår bil snart blir lagad så att vi kan åka och bada snart igen!

Nya tag igen!

Det har varit lite si och så med träning i någon vecka nu. Jag har varit förkyld osv. Men i lördags bestämde jag mig för att trotsa snuvan (som jag fö tror beror på pollen nu) och så cyklade jag ca 2 mil. Igår cyklade jag några km och sen gick jag fort/ joggade lite i ca 7 km. Idag har jag cyklat 2 mil igen. Det känns bra! Det är ju så härligt på kvällarna nu, runt 18-20 grader men ingen stekhet sol och luften är härlig! Jag vill nog ha sommar jämt! :-)