Tunnelkrypning

Först ser hon nog lite skeptisk ut,  ska hon krypa genom tunneln eller inte?

tunnel2
Men påhejad av en storasyster (som dagen till ära har en bakåframvänd tomteklänning på sig ) går det riktigt bra! Systrarna Bus tycker att det är skoj med tunneln, helt klart!

Min glada Cassandra

Min glada Cassandra
Så här glad är Cassandra ofta! Mina barn verkar vara vakna barn som ogärna vill sova. Det kan vara jobbigt ibland, men när jag får dessa soliga leenden så är sömnbristen som bortblåst!


Lycklig Alice bland bollar

Alice i bollhavet
Det här var toppen tyckte Alice. Det var ju "mycket blollar", och hon fick hoppa runt i dem, klart hon var nöjd! På vår Ålandskryssning för en månad sen så var det här, vid bollhavet i barnrummet, vi tillbringade mest tid. Kankse inte helt otippat?

:-)

Dumma Bredbandsbolaget som har tappat bort vår Internetuppkoppling. Vi får hela tiden olika besked. Allt från "det är fixat nästa vecka" till att det är klart om några veckor. Vi beställde uppgraderingen för en månad sen och fick hem det nya adsl-modemet igår. Men det funkar fortfarande inte. Nu sitter jag på jobbet för att kunna plugga ordentligt. Det är svårt att läsa en nätkurs när man bara har ett seeeegt telefonmodem hemma tycker jag.

Mer uppdateringar kommer senare. Vi har bla åkt på kryssning, jätteskoj tyckte Alice! Cassandra med för den delen, och så även jag och min käre man. Återkommer med bilder!

Nu ska jag åstadkomma lite pluggande också, det är ju därför jag är här! :-)