Det här med tid...

Inser att jag inte bloggat på mer än en månad! Jag har inte hunnit känns det som, allt går i 180 just nu!

Cassandras sår under ögat är nu borta i alla fall. Hon sövdes och det brändes bort. Ett litet och snabbt ingrepp som ändå blev så pass stort (syftar på narkosen) eftersom det satt där det satt. Det läkaren tog bort är skickat på analys men han trodde att det var "godartat" och eftersom vi inget hört så väljer jag att också tro det.

Vi har även haft magsjuka i vår familj, troligtvis vinterkräkan eftersom vi blev så utslagna. Jag var hemma från jobbet en vecka! Att vara gravid med en kickande bebis i magen och akut magsjuk är ingen rolig kombination :-/

Just nu jobbar jag på och både vill och inte vill att det ska vara mars snart. Jag längtar efter att inte vara gravid längre och slippa må illa, men samtidigt så har jag knappt hunnit fatta att det kommer en liten bebis som ska bo här med oss ;-) Idag konstaterade jag att när jag väntade Cassandra hade jag dåligt samvete över att jag inte skrev en lika detaljerad graviditetsdagbok som med Alice, men att nu den här tredje gången, ja då kom jag ju på idag att jag inte ens har tänkt tanken! Stackars barn, vad månne bliva ;-)