Växer så det knakar....

....det gör min MaxenPaxen :-) Han blir 5 månader imorgon och vägdes nu i eftermiddags på BVC. 8930 gram! Inte konstigt att han är tung att bära på. Båda tjejerna hade runt den vikten när de var en 8-10 månader och alltså betydligt stadigare i kroppen än vad Max är nu.  :-)

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av ME och jag antar raskt utmaningen som följer:

1. Beskriv reglerna
2. Svara på alla frågorna
3. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar.
4. Be dem läsa din blogg.
5. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
Idag var det inte många måsten alls, tvätta lite, plocka lite, rensa osv. Efter maten ska vi åka och storhandla. Typ så.

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Då hade jag precis tagit studenten, så förutom lite sommarjobb såsom personlig assistent och i stallet så umgicks jag med min dåvarande pojkvän. I augusti åkte jag som nybliven singel på charter till Cypern tillsammans med en kompis. Shit vad kul vi hade! Knappast en hälsosam resa, men ett minne för livet och vi hade verkligen skitkul!

Vilka platser har du bott på? 
Hm...Årsta  i Uppsala, Bälinge utanför U-a, Fålhagen i U-a, Löten i U-a, Storvreta utanför U-a. I augusti ska vi flytta ner till Skåne.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Köpa en strandvilla nu när vi ända ska bo i Skåne, jobba med något helt annat (vad vet jag ej) utan krav på att gå massa +, köpa en ny bil, köpa en häst (med tillhörande stall, jag ska rida längs stranden kom jag på nu!), slappna av och känna att det ordnar sig i slutet av varje månad!

Och jag utmanar Jenny, Sanna, Bella, Cia, Stina och Basilika! Om någon annan är sugen på att svara så gör gärna det! :-)

Ett två tre.....SÅLD!

Vi hade visning på lägenheten igår och idag skrev jag och köparen på alla papper. Här går det undan!I ett rött hus med vita knutar....

Jag har alltid drömt om ett rött hus med vita knutar, och nu verkar min dröm bli sann!I höst ska jag bli skåning! Vi ska flytta ca 70 mil söderut, ska bli superspännande!