Uppraggad på IKEA! :-)

Häromdagen var vi på IKEA och Alice lekte en stund i bollhavet medan vi andra var inne och drömde om diverse möbler och saker. Efteråt åt vi obligatorisk korv, och då satt en kille som jag sett gått in i bollhavet nära oss. Nrä hans pappa gick iväg för att köpa mer korv satte sig killen brevid Alice och sa: "Komemr du ihåg när vi träffades?" varpå Alice blev jätteglad och svarade fnittrandes: "jaa, när vi träffades!" Sen fnissade de och skrattade lite om när de var i bollhavet och den där killen tog Alice i handen. Sen frågar han hur gammal Alice är, och hon svarar ju då att hon är 3 år (fast det är en vecka kvar). "näää, du skojar" säger killen då, men Alice vidhåller att hon är 3 år. Killen frågar mig om hon svarar rätt och jag bekräftar att hon snart fyller 3 år. Då flyttar sig killen snabbt tillbaka till sin plats och tittar bort och ser generad ut. Jag frågar hur gammal han är "5 år" blir svaret, och han ser ännu mer generad ut. Då undrar jag hur gammal han trodde att Alice var "jag trodde att hon också var 5" säger han, sen tittar han bort, uppenbarligen störd över at hans nyfunna kärlek visade sig vara en "småunge". Gissa om jag fick hålla mig för skratt! :-)

Full fart!

Alice gillar full fart här i livet! :-)


Full fart!


Mötet

Mötet
När Cassandra fyllde år fick hon en nalle av Alice. Kolla hur de granskar varandra, nallen och Cassandra :-)


Inte hunnit med igen....

Nu är det sjukstuga här IGEN! Jag har lyckats klanta mig så pass att jag bröt lilltån. I lekparken! Börjar kanske bli gammal? *S* Ont som f-n gör det iaf och jag är svullen och blå. Kryckorna står i hallen och jag ska inte jobba den här veckan. Om det inte gjorde så ont skulle det vara riktigt trevligt, jag är ju inte sjuk egentligen, så läsa böcker osv går ju jättebra! :-)

Idag är Alice på dagis och Andreas är i stan och fixar lite saker. Jag är hemma med bus-Cassandra och just nu sover hon. Vi har gjort stillsamma aktiviteter som läst böcker och målat med vattenfärg samt lekt med klossar. Fast jag tror att hon är sugen på att gå ut på em, men det får hon göra med pappa och Alice, jag kan ju inte springa efter henne så bra direkt ;-) För snabb är hon.Cassandra