PÅSK

Ja, nu är det påsk igen. Tiden går fort känns det som, helt plötsligt är det vår, även om det haglade och blåste igår. Och efter påsken kommer förhoppningsvis fint vårväder som så småningom övergår i försommar och det kommer mer ledigheter osv, och snart är den här mardrömsterminen över, det ska bli SÅ skönt, jag vill bara ta en paus från allt vad jobb heter men det funkar ju tyvärr inte så.....

Påsk ja, igår, långfredag, var vi först på 4H-gården och tittade på underbart söta små lammungar och killingar, samt en del andra djur. Barnen var stormförtjusta, och så även vi föräldrar faktiskt. Vi måste åka dit oftare, det är ju så nära! Efter det åkte vi hem och fick sen besök av Tomas och Elisabeth som hade med sig fina påskpresenter till barnen -tack så mkt! Vi fikade lite med dem och Cassandra som brukar vara så blyg var väldigt framåt och pratade med dem, ett gott betyg mao! Det är sällan vi ses, men ni är välkomna hit när ni vill! Efter det kom Andreas mamma, lillebror och hans sambo och deras barn, alltså barnens kusin, hit och åt påskmat. Våra barn hade så kul med lillkusinen! Det var ritkigt roligt att se! Och Cassandra fortsatte vara framåt och glad mot de vuxna vilket var himla roligt.

Idag är det påskafton och vi tar en liten paus från påsken och åker till Bauhaus för att titta på buskar och staket istället. Imorgon väntar påskmiddag igen, denna gång med min pappa och hans halvsambo och hennes barn.

Så....det var en liten uppdatering härifrån :-)

GLAD PÅSK!