Skepp o'hoj samt akuten tur och retur

Ja, vi har hunnit med en del under vår semester ändå, trots att den var kort (2 veckor, börjar jobba imorgon igen trist nog). Av snälla Sanna och hennes syster fick vi hjälp att låna flytvästar till barnen, tack så mkt! Vi var nere i Gryts skärgård på en ö där min pappas särbo har sin sommarstuga (tyvärr Basikika åkte vi inte förbi er, kommer från andra hållet). För att komma till ön måste man ju då åka båt vilket barnen tyckte var väldigt spännande och roligt när morfar körde båten :-) Vidare så hann vi med körsbärsplockning, att fiska (dock utan fångst) samt vattenkrig med nyinköpta vattenpistoler. Dessutom hann vi med att slappa. Trevligt trevligt, och välbehövligt för oss alla.

Tyvärr har vi fortfarande inget nytt moderkort tilld atorn och det funkar altlså inte att föra över bilder *surar*

Idag var jag och Alice på 4-årskalas hos en av hennes kompisar. Då ringer Andreas och säger att vi måste åka till sjukhuset med Cassandra varpå jag blir alldeles kall och snyftande frågar vad som har hänt. Han skulle hjälpa en trött C upp i sängen och tog tag i hennes hand, hon hjälpte dock inte till som hon brukar utan det sa "knak" i armen och sen var hon väldigt ledsen ett tag innan Andreas ringde barnsjukhuset för råd. Och rådet var att åka in med henne, de trodde att armen var ur led och skulle rättas till. Jag lämnade Alice på kalaset och körde för att hämta A och C för vidare färd till sjukhsuet. Där var C en tapper och modig tjej som trots att hon hade väldigt ont sa till oss att hon skulle säga till doktorn var hon hade ont. Sjuksköterskan som tog emot trodde att hon kunde dra armen rätt men hon lyckades inte med det i väntrummet så vi väntade vidare på doktorn. Under väntan fick hon en glass, för sjuksköterkskan ville se om hon skulle använda armen då, men icke. Det var matning som gällde. När vi väl fick träffa doktorn så gick det fort att få armen rätt. Den var tydligen halvt ur led men fru doktorn knickade till den på 0-tid. Sen fick vi leka i väntrummet en stund för att se om hon skulle använda armen och mkt riktigt så dröjde det inte länge innan hon byggde höga Legotorn. Puh! Jag hann bli skärrad och tänkte genast på Alices armbrott i september förra året.....

Sen åkte vi alla och hämtade Alice på kalaset (som var slut sen en timme tillbaka, så det gick fort på sjukan för en gångs skull!) och Cassandra fick en likadan hundballong som Alice fick och lyckan var total! Slutet gott allting gott! :-)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken tapper tjej! Men tänk vad lätt hänt.
Skönt att det gick så fort och smidigt på sjukhuset!
Låter som en bra semester, trots att den kanske var kort!
Kram

Postat av: Sanna__b m. Ludvig, Lova o Ini

Men usch vad otäckt! Skönt att det gick bra till slut. Det där är visst lätt hänt, mamma gjorde något liknande med syrran när hon var liten så att hennes arm kom ur led. Hon hade inte riktigt fattat att det var så allvarligt först så de hade varit hemma ett tag innan de åkte in. Vet att mamma berättade hur hemskt dåligt samvete hon hade när hon förstod att den var ur led.
Vad fort två veckor går. :(
Kramis!!

2007-08-05 @ 21:41:09
URL: http://guinevere.blogg.se
Postat av: Basilika

Oj så dramatiskt med armen! Tur att det inte var värre än så och er lilla tjej var verkligent apper! Synd att ni inte åkte förbi men det går fler tåg:). Låter som om ni hade en underbar vistelse. GRYTs skärgård är himmelsk. Kram och lycka till första arbetsdagen!

2007-08-06 @ 08:46:45
URL: http://basilika.blogg.se
Postat av: cia

Vilken otur, men tur att det trots allt gick bra.
Typiskt att finvädret skulle komma när du började jobba igen.
Kram

2007-08-07 @ 23:00:21
URL: http://emisfa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback