Nu är de här...

Ja, nu är de här igen. Vilka då? Jo vattkopporna förstås. Denna gång är det Cassandras tur att vara prickig. Natten till igår var Cassandra febrig och vid det nattliga blöjbytet (för att kunna ge henne en Alvedon) upptäcktes så två små koppor. Under gårdagen syntes fortfarande bara dessa två koppor, varpå vi blev osäkra på om det verkligen var vattisar, men vi hann även hoppas på att det var det och en väldigt lindrig variant. Men inte. Idag har den lilla damen betydligt fler koppor. Inte jättemånga, utan kanske runt 20? Till skillnad mot Alice då som hade närmare 200st!

Igår var vi ute och lekte efter dagis. Cassandra sov i vagnen och Alice och Ludde lekte ute på gården. Snön har ju smält såpass mkt att de kunde åka både Bobby Car och cykla trehjuling. Alice upptäckte att gungorna var borttagna och sa att det var sopbilden som hade hämtat dem! Vad hon nu fick det ifrån?!  Det var fullt med hundbajs ute, jätteäckligt! Överallt ligger stinkande högar, och så även inne på vår gård. Självklart lyckades Alice trampa i en sån stinkande hög, så det var bara att skura vinterstövlar igår kväll då. Dessutom luktade vantarna piss, katt eller hund är svårt att avgöra. Blä :-( Nackdelen med den här årstiden.

Ja, jag vet ju att jag lever i alla fall :-)

Kommentarer
Postat av: Basilika

Vi sänder krya kramar till cassandra såklart, lilla vännen.
härligt utedag med lek men FY för äckligt hundbajs!! Clara har också trampat i hundbajs en gång då hon var jätteliten, det är vekligen ursnuskigt.
Kram Jennie (Basilika)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback