Hälsans år? Inte här i alla fall :-(

Det här som skulle bli Hälsans år, vårt friska år har inte börjat så bra. Det har börjat riktigt uselt måste jag väl få säga. Alice har vattkoppor. Eller kaffekoppar som hon har fått för sig att det heter. Jobbigt att ha hela kroppen full med kaffekoppar ju! Nätterna är usla, för det kliar ju på henne såklart. Det är mest gråt nätterna igenom och gnäll på dagarna. Feber och massa kliande koppor är ingen höjdare, så hon har ju all rätt att gnälla. Jag skulle garanterat ha gjort det. Jag gnäller ju nu, fast jag är frisk!

Cassandra
då? Jag hoppas ju fortfarande att hon slipper undan vattkopporna nu, hon har haft så mkt skit redan, men det verkar inte bättre än att hon också åker på det nu. Får väl hoppas på en lindrig variant då. Snuvan är tillbaka på henne (så var Alice några dagar innan vi upptäckte första kopporna) och alldeles nyss upptäckte jag något som är misstänkt likt en koppa. På ena benet. Hoppas att hon inte får fulla ansiktet som Alice har. Gissar på att ansiktet är ett av de ställen Cassandra skulle kunna klia själv på.

Bilden nedan är så mycket VI tycker jag. Mina bustroll är allra oftast just precis sådär glada. En av Alices dagisfröknar sa just det till mig, att det är verkligen så de ser Alice, så som hon ser ut på bilden. Bilden var med i UNT (Upsala nya tidning) för ett tag sen när de hade en artikel om varför man döper sitt barn. Så en av UNTs fotografer (Jörgen Hagelkvist) har tagit bilden. Tack så mkt!


VI!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj vilken stilig familj!!
Jag riktigt SER buset i storasysters ögon!!

Kram MIlla

Postat av: Jill

Men fy då, Kaffekoppar ja det vill man ju inte åka på!
Så gulligt det är med barn som kommer på så finurliga och underliga namn på saker och ting. *s*.

Kul med familjebild och jag kan säga att det känns igen det där med glada barn. Elliot har alltid varit glad men Elvira, ja hon kommer att le även om hon får parkeringsböter som stor! *s*

Ha det gott, Kram/ Jill

2006-01-05 @ 21:02:59
URL: http://www.kids.blogg.se
Postat av: Camilla

Nu finns vattenbilder! ;)
Kram MIlla

2006-01-06 @ 20:48:07
URL: http://mammamilla.blogg.se
Postat av: Basilika

Vilken FIN bild på en jättedöt familj, så fiina flickor och föräldrar.
Kram Basilika

2006-01-07 @ 20:03:20
URL: http://basilika.blogg.se
Postat av: ..:: Jenny ::..

Vilken fin familjebild ;)

Mvh Jenny

2006-01-08 @ 23:37:41
URL: http://passionsfrukter.blogg.se/
Postat av: Stina

Vilken fin familj du har! Och flickorna är ju bara så sockersöta! Hoppas allt är bra med er! Jag har äntligen fixat en blogg också nu. :o) Kram

2006-11-20 @ 13:52:13
URL: http://stinur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback