Ett nytt år

Idag, den sista dagen på år 2006, blir jag lite lätt nostalgisk och blickar tillbaka på året som gått. Vad jag är lycklig som får leva och bo med mina barn och man, se barnen växa upp i en trygg tillvaro osv. Det är inte alla förunnat. 2006 har innehållit många minnet, en del är inte alltför ljusa, men de bra sakerna överväger ändå de dåliga.

Inför 2007 har jag stora förväntningar, som inför alla år. Däremot vet jag, vis av erfarenhet, att inget går att ändra på en dag. Mina planer kommer sakta men säkert få ta plats, och jag behåller en del av dem för mig själv så länge ;-) Men en sundare livsstil ingår iaf i planerna, så mycket kan jag säga.

(Och ni som undrade längre ner om jag möjligtvis var gravid så kan jag säga att det är jag INTE och det ingår inte heller i  mina planer inför 2007, haha! )

Jag vill med detta inlägg önska alla eventuella läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Nervöst

Just nu är en kille/man på väg hit för att eventuellt köpa vår bil. Den stulna (men återfunna) Mazdan. Min pärla. Om den blir såld idag blir det till ett löjligt lågt pris, men vi slipper tänka på det mer. Igår fick vi dessutom parkeringsböter på den! Scheisse liksom.

Angående jobbet då, jag vågar inte riktigt söka det, med tanke på att min nuvarande chef och det "nya jobbets" brukar vara på samma möten osv, och ansökningar är offentliga handlingar. Visst är jag feg? Men å andra sidan kom jag fram till en lösning som känns mest rätt för mig just nu. Jag mailade om jobbet och skrev som det är, att jag känner ett ansvar för den verksamhet jag arbetar i nu och undrade om det var någon idé att söka jobbet om jag inte kan börja direkt. Den chefen vet vem jag är, eftersom jag sitter med i föräldrarådet på en annan verksamhet. Nu ligger inte bollen hos mig längre, håll tummarna för att den fortfarande rullar min väg dock! :-)

Cassandra började dagen med att kräkas över mig i soffan. Mkt ska man tåla som förälder ;-) Dock verkar hon inte vara magsjuk utan det var nog mer en slemkräka som hette duga. Feber sen flera dagar har hon och snoret sprutar. Förhoppningsvis kryar hon på sig fort.

Det är mkt att vara nervös gör här just nu.......

GOD JUL!

GOD JUL!

Ha en underbar jul alla bloggvänner!

Jag slösurfade på arbetsförmedlingens hemsida....

...och såg ett jobb jag drömt om. Eller drömt och drömt, men haft tankarna på rätt länge nu iaf. Jag är inte helt nöjd med min nuvarande arbetssituation eller ledning och har fantiserat lite om hur det skulle vara att jobba på en större enhet och inte ensam bära ansvaret utåt, och tom få jobba på mpromenadavstånd hemifrån. Nu finns tjänsten på arbetsförmedlingens hemisda och hur gör jag nu?!?

TRÖTT

Åh, jag är så himla TRÖTT hela tiden! Jag sover nästan hela natten (förutom när jag hjälper något av barnen upp i vår säng), sen sover jag ens tund när jag kommer hem från jobbet och sen efter maten sover jag gärna en liten stund igen! Jag fattar inte! Så har det varit hela veckan. Idag när jag skulle vara hemma och plugga kom jag inte upp ur sängen förrän klockan var 12, det var hetl omöjligt, jag försökte men kroppen sa ifrån. Visst har jag lite ont i halsen men inget som borde ge en sån reaktion. Stressigt har jag det också, fräsmt i skolan, men även på jobbet. Det är mkt som ska hinnas med innan årets slut. Jag ahr då verkligen inte tid att sova så här mkt. Men vad gör man när ögonen faller ihop trots att jag sitter upp? Tejpar upp dem eller?Gah, jag tror jag behöver jullov........

Knäppt väder

Ute är det 7,2 grader. PLUS alltså! Idag är det den 8:e december. Det varnas för pollen lagom till julafton. Eh? Ska det inte vara vinter och snö här nu? Det är faktiskt sjukt det här med klimatförändringar och hur vädret är.


Vi trotsar det här idag och bakar lussebullar i mängder. Lyssnar på julmusik gör vi också, och försöker att inte titta ut på regnet. Innan helgen är slut ska vi baka pepparkakor också. Det ÄR faktiskt december ju....

Att plugga....

...är att aldrig känna sig ledig. Pust, jag längtar till februari!