Jodå....

...uppgifterna kom in i tid, och den ena har jag redan fått respons på av läraren. Bra sådan också. Jag jobbar bäst under press, men det vore ju ändå trevligt att slippa stressa in i det sista ibland. Jag har en uppgift som ska in på söndag. Den har jag inte börjat med, men jag har i alla fall kollat på den. 


I går var jag på BVC för att väga Max. Det gjorde jag också, men sen tyckte BVC-sköterskan att jag inte lät riktigt frisk så hon bokade raskt in mig på en läkartid och fixade lite så att jag nog fick gå före kön också. Och ja, jag äter penicillin nu jag med. 


Nu snöar det här i Skåneland. Vi har nog nästan 5 cm snö och det kommer mer. Det ser jättefint ut inifrån, men jag tror att det är rätt blött ute ändå, det är bara 0 grader ute.

Och eftersom det säkert är blött ute och jag ju tydligen är sjuuuk så blir det nog ingen långpromenad i dag, jag kanske ska ta och plugga istället? Vem vet....?

En lördag i februari....

Jag borde plugga istället för att sitta här. Jag läser flera olika kurser just nu och det är lite tidspress på dem allihop, så istället för att ta tag i det sätter jag mig här. Varför blir det ofta så? Jag tror ju att jag får in de två uppgifter som ska in i morgon i tid ändå, men jag kommer känna mig stressad in i det sista. 

Just nu är vi sjuka här hemma. Det känns som vårt vanliga tillstånd sen början av december dock. Jag har någon influensaliknande förkylning som inte släpper, Alice blev smittad av mig och hade feber som låg runt 40.8 i flera dagar och hon äter numera pencillin. Det kanske jag också borde göra då? Jag avvaktar. Max har varit och är väl fortfarande magsjuk. Han har varit riktigt dålig men nu börjar vi se en ljusning på det hela, men vi ropar inte hej riktigt än.

Jag borde kanske sätta igång med pluggandet ändå så att jag kan kolla melodifestivalen i kväll med gott samvete. Om någon är schlagerintresserad så rekommenderar jag ett besök hos http://schlagerkung.blogg.se   för senaste uppdateringar om det hela. Han kan det där.Bilden är tagen för en dryg månad sen, numera fastnar han sällan på kort för han springer iväg ;-)