Ordningen återställd

Eller nja, nästan i alla fall. Båda mina barn är nu hemma och sover sött i sin säng. Andreas saknas dock fortfarande och väntas hem i slutet av veckan hoppas jag. Själv är jag på bättringsvägen och ska försöka mig på att jobba imorgon igen.

Alice har varit ute på äventyr! I måndags em hämtades hon av sin faster och kusin och åkte hem till dem i Tierp och sov över där (premiär att sova borta utan oss!). Hon hade varit lite ledsen på natten och saknat mig men det gick att trösta henne. Igår fm åkte de + farmor buss till Stockholm där Birka väntade. Alice + resterande gäng tillbringade runt ett dygn ombord på båten och det var en rejält trött men glad Alice som jag hämtade vid busshållplatsen i Björklinge idag! Min stora lilla tjej! Hela arrangemanget var farmors idé men Alice var direkt med på noterna och har sett fram emot det hela i flera veckor så det känns extra roligt att det faktiskt blev så lyckat för henne!

Nu ikväll har jag skrapat ihop lite vuxenpoäng tror jag minsann! Förutom att ha tvättat totalt tre maskiner idag så har jag nu på kvällskisten skalat potatis som nu ligger i en kastrull m kallt vatten i kylskåpet och väntar på mig när jag kommer hem från jobbet imorgon. Jag och barnen är sugna på potatisgratäng och det är inte omöjligt att det kan hinnas med imorgon nu när förarbetet är gjort :-)

Smaklöst!

Usch, jag blir illa berörd av att man i ett försök att marknadsföra barnkläder väljer att ha ett barn med ett gevär i famnen:

http://www.babyshop.se/system/content/news.asp?id=39

Jag har mailat nätbutiken och ifrågasatt, gör det du också!TILLÄGG:  
Ser nu att de ändrat bilden, bra! Med tanke på den förra samt den nuvarande bilden känns det dock som vääääldigt könsstereotypiska modeller och sånt gillar jag väl inte heller eg, men de tär bätre än vapen iaf!

Sjukling

Det känns så typiskt! Andreas har varit borta och jobbat i Skåne i två veckor och vad händer när han kommer hem; jo jag blir sjuk. Jag som längtat efter honom + att vi skulle kunnat hitta på något tillsammans som en familj idag, nu är jag istället ensam hemma och har sovit i flera timmar och vet kanppt vilken dag det är ;-) Rätt skönt iofs, för hade han inte varit hemma hade jag inte kunnat göra det. Jag har varit dålig sen i söndags, men ändå släpat mig upp varje morgon, fått iväg barnen till dagis och mig själv till jobbet men igår kväll när jag kom hem så kände jag att jag faktiskt hade feber :-(

Nåja. det är ju en världslig sak som Karlsson på taket skulle säga så jag ska itne gräva ner mig i det mer utan äta lite glass så att min hals vaknar till. För det får man när man är sjuk, sådetså! :-)

Tack för alla kramar efter mitt förra inlägg, det känns gott i själen att veta att det finns så fina männsiskor som ni där ute!

8 år sen....

Idag är det åtta år sen min mamma dog. Åtta år, men jag ser henne framför mig varje dag och minns hennes röst så väl. Mamma, du fattas mig! Jag saknar dig SÅ!

Alice 4 år!

Min förstfödda, min underbara Alice fyller fyra år idag! Jag kan knappt fatta hur fort tiden har gått, men ändå minns jag inte vad jag gjorde innan jag fick henne. Grattis vår älskade spexande prinsessälskande solstråle!!


image39

Bilden är från i somras när vi var i Gryts skärgård (vi kan fortfarande inte föra över bilder till vår dator tyvärr). Födelsedagen idag har firats först med paketöppning med oss i familjen (favoritpresenten blev inte helt otippat sparkcykeln!) och sen har vi haft barnkalas i vår kvarterslokal *pust* jag blev alldeles trött efteråt ;-) Nu sover min lyckliga prinsessa och imorgon väntar firande med släkten.