Inte bra än

Nej, det känns inte bra än det här med jobbsituationen. Något bättre möjligtvis. Eller kanske oförändrat. Svårt att sätta fingret på i alla fall. Vi får se vad som händer till hösten. Då och då känner jag mig full av energi, även då det gäller jobbet, men så händer det något eller så säger någon något och så blir det som innan igen. Idag var dock en bra jobbdag i alla fall, även om jag blev väckt i ottan av min magsjuka kollega. Det var bara att kliva upp och infinna sig på jobbet 6,30 istället för 9, menmen det är sånt som händer.

Cassandra har just tillfrisknat från en förkylning men Alice har insjuknat så det verkar standard med minst en sjukling i taget härhemma. Jag har varit dålig i en och en halv vecka varav feber i en vecka. Jätteförkyld, halsont och snor + hosta, muskelvärk osv, som en vinterinfluensa typ. Jag längtar faktiskt till våren!

Nu när jag har varit sjuk har jag inte kunnat träna och jag har abstinens! Jag har kört lite tramp och promenader, samt ett och annat pass framför träningsdvdn som är inriktad på att stärka och bygg aupp, men iomorgon hoppas jag på att komma iväg på ett pass igen!

Uppförsbacke

Just nu är det mkt som är tungt. Främst på jobbet. Eller kanske bara på jobbet förresten, men det räcker och blir över. Jag kan ju inte säga så mkt mer pga sekretessen men tungt är det och det är inte roligt att gå till jobbet.

Magsjuk :-(

Bläk, jag har varit magsjuk sedan i tisdags morse. Jag är ju ledig på tisdagar och hade tänkt hitta på lite roliga saker med barnen då, men icke. Jag tog mig från sängen till soffan och vidare till toaletten ungefär. Alice fick följa med Andreas på jobb och Cassandra fick vara hemma med mig, hon var dessutom lite risig i magen hon med. Cassandra är så olik Alice i sättet om man jämför dem i samma ålder. Elller på sätt och vis nu med. Alice är en virvelvind som inte har ro att sitta stilla och mysa några längre stunder, för då kan man ju missa en hel massa saker! Cassandra dock tar det piano och ser första bästa tillfälle att få ligga och mysa i famnen. När Alice är hemma eller det är andra barn runt henne tar hon det dock inte lugnt, då springer hon glatt omkring, men hon är en liten mysis allt som oftast ändå. Det uppskattades i tisdags, för annars hade det blivit jobbigt. Igår, onsdag var Cassandra hemma med mig också, men då var hon bra i magen igen. Idag börjar jag känna mig bättre och har lyckats få i mig fruksot och nu ska jag ge mig på lite lunch. Det är meningen att jag ska jobba imorgon igen, så de tär bäst att vara säker på att krafterna kommer åter!

Helgen som var

Ja, i lördags var det då dags för min överraskning för min älskling. Helgen blev dock inte som jag hade tänkt, men det kommer jag till. Andreas visste att hans mamma och syster med barn skulle komma och fira hans födelsedag på förmiddagen, men han visste inget mer, även om han anade att det var något eftersom jag inte ville att han skulle gå ut på fredagen *S*. I alla fall, lördag morgon väckte jag Andreas med "Upp och hoppa älskling, dags att gå upp och packa!" Han fattade inte varför och jag sa att vi skulle sova borta. Farmor och faster och kusin kom och vi åt lite tårta sen åkte vi med bussen in till stan. Väl där shoppade vi lite för några presentkort vi hade (gratisshopping är liksom aldrig fel) och sen gick Andreas och tog en öl. Han visste att vi skulle någonstans runt 15-tiden, men han visste inte var. Vi gick en liten bit och svängde sedan in på Hotel Uppsala! Voilá! Där checkade vi in och duschade och hade det allmänt trevligt *S* sen gjorde vi oss iordning och gick ut på stan och väl där slöt de flesta av våra kompisar upp! Sen gick vi vidare till en födelsedagsfest där Andreas firades ordentligt! Himla skoj faktiskt!

Tyvärr drack jag lite för mk vin på festen så de tär väl det jag skulle velat ha gjort annorlunda då ;-) Det blev inte mkt hotellfruksot för mig om man säger så.....en kopp te typ. Men annars så hade vi det riktigt riktigt trevligt och Andreas uppskattade det hela! Och vi har redan bestämt oss för att göra om det senare i vår, men då utan fest utan bara vi! :-)