Det kom post....

Jag är med i Buzzador och får då och då testa olika produkter samt dela med mig av information och varuprover om dessa till vänner och bekanta. Efter avslutar kampanj så lämnar jag en rapport till Buzzador med åsikter och tankar från både mig och mina vänner. Just nu testar vi kattmat från Purina ONE. En kattmat som enligt tillverkaren innehåller allt en katt behöver för att må som bäst. Efter några veckors användande så ska katten vara mycket piggare och må bättre. I dag är första dagen och mottagandet var väldigt bra här hemma i alla fall. Max serverade Zelma maten i kartongen vilket inte var min tanke men säkert uppskattades av Zelma eftersom hon älskar kartonger av alla de slag. Maten gick också hem, hon åt nöjt!
Om du inte är med i Buzzador men vill bli, kontakta gärna mig så får du en länk att registrera dig på. Om du går via den länken får jag lite extra poäng men det blir ingen skillnad för dig om du går via mig eller deras egen hemsida.
Vad äter din katt för mat och har du koll på näringsinnehållet på den?

:-)

I går satt Alice och kollade bland reklamen. Hon såg en bebis hon tyckte var söt och sa först att det är nog en flicka för den har ju rosa på sig. Sen sa hon rätt snabbt, att Max brukar ju också ha rosa på sig och han är ju en pojke och att därför kanske bebisen på bilden också var en pojke. Att man inte kan veta utifrån vilken färg någon har på sig.
YES! Lite har jag ju lyckats då i alla fall ;-) Jag vill ju just det, att man ska kunna ha på sig eller göra det man vill utan att hamna i ett fack att pojkar gör si och flickor så.