Ullared nästa!

Ikväll ska jag få några extra vuxenpoäng, jag ska nämligen åka på en bussresa! Och inte vilken bussresa som helst, nej jag ska åka på en shoppingresa, en Shoppingresa med stort S. Jag ska till Ullared! Både plånboken och jag är laddade, här ska shoppas julklappar!


Jag har haft lite ångest över om jag ska åka eller ej. Det här blir första gången jag åker iväg någonstans från mina barn. Och det känns nästan lite fel, som att jag gör fel so lämnar dem frivilligt och åker och gör något som jag vill göra. Men jag vet att de har det jättebra här hemma med sin pappa och jag kommer ju tillbaka ett dygn senare. Men ändå, jag är jätteglad över att åka iväg, för jag har velat åka dit länge, men det känns också konstigt att lämna barnen. Att unna mig själv något för min egen skull, det var ett tag sen det. 3 år närmare bestämt. Kanske på tiden nu då mao?! Jag är inte bara mamma, jag är Nina också. Typ. Det blir nog bra. :-)

Vi åker buss hela natten, jag hoppas på att kunna plugga lite under resan också, det skulle ju vara mer än bra då det är mkt plugg nu före jul. Efter jul går jag upp i arbetstid istället, ska jobba 75% och inte plugga alls. Ska faktiskt bli rätt skönt. Jag ville jobba varje dag men korta dagar, men då fick vi inte ihop schemat, så tisdagar kommer jag och barnen att vara lediga på. Det blir toppen det med! Andreas får hämta och lämna en del de andra dagara eftersom han kan styra sina tider själv mer, jag får ångest av bara tanken på att mina barn ska vara på dagis 7,30-16,30 typ, även om jag vet att de inte skulle må dåligt av det heller. Shit, jag är nog en löjlig hönsmamma, eller? De älskar ju sitt dagis, det kanske är dags att släppa lite på mammapressen om att hinna allt`? Men tisdagar, dås ka vi bara ha kul tillsammans iaf!


Så, Ullard är ni klara? För här kommer vi! :-)