Lovefilm

Jag har under två månaders tid fått buzza film- och speltjänsten Lovefilm. Jag fattar det som att det är relativt nytt att de även har spel i sitt sortiment. I mitt "paket" har jag fått hem två skivor, en film och ett spel (jag valde för Wii), och så fort jag skickat tillbaka någon av dem har jag fått en ny från min spel- eller filmlista. 

Lovefilm har ett stort utbud av filmer, så att göra en filmlista var enkelt, det finns många filmer jag vill se! Att göra en lista för Wiispel tyckte jag dock inte var lika lätt. Jag ville gärna välja spel som barnen kan spela, och det fanns det inte så stort utbud av tyvärr, men det kanske kommer?
Vi har haft både film- och spelkvällar med både släkt och vänner, och haft det jättetrevligt!
Jag känner just nu dock att vi inte riktigt hinner utnyttja tjänsten fullt ut, varpå jag har valt att inte fortsätta prenumerera efter provperiodens slut. Barnen ser inte så mkt film, utan spelar gärna dator eller leker, eller så ser de korta avsnitt på till exempel Disney Junior eller Barnkanalen. Och eftersom jag inte lyckades låna till mig speciellt många spel som tilltalade dem heller (M spelar ju helst Mario Kart hela tiden) känns det inte lönt. Jag själv tycker inte alls att jag har tid att se på film.
Men om du känner att du har lite mer tid än vad jag har på att se på bra filmer (eller helt enkelt har ett störra filmintresse än vad jag har?) och vill testa Lovefilm, så har jag möjlighet att bjuda dig på fyra hyrfilmer hos dem. Hojta till så får du en kod av mig!
Det här spelet var det bästa vi lånade hem. Barnen tyckte att det var jätteroligt (vi vuxna med faktiskt), och vill att vi ska köpa det. Det påminner lite om Mario Kart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback