Nu är det jul igen....

En del affärer tar det här med jul och julskyltning på största allvar, bland annat Bo Ohlssons i Tomelilla



Alice och Cassandra tyckte att det var underbart vackert och fint och allt sånt. Jag tyckte att det var liiiite för mycket för min smak. Det här var nämligen i oktober..... När börjar DU pynta och hur många tomtar har du framme?

Kommentarer
Postat av: -ME-

Vi pyntar ett par dar innan första advent om det är som det ska, i år blev det natten TILL första advent. Sen kommer lite till dan innan julafton och på julaftons kväll tar vi in granen och sätter ljus i den. När barnen somnat klär jag den och tänder. Och när de kommer ner på morgonen och ser den, det är maagiskt!

Postat av: Jenny

Här tar vi fram ljussstakar & stjärnor till fönstren & byter till julgardiner lagom till första advent. Tomtar och annat kommer fram dagen före julafton eller ev den 22:a nu eftersom Olle fyller år den 23:e. Granen kläs i samma veva.

2008-12-11 @ 19:33:47
URL: http://mammajennys.blogg.se/
Postat av: Sanna

Här har vi fortfarande inte en enda tomte framme. Julgardiner och stakar kommer fram på första advent och resten dan innan julafton, då kläs också granen. Lite pynt som vi fått hem från dagis hänger lite här och var, men inte mer.

Tack för julkortet!



Kram!!

2008-12-18 @ 12:32:13
URL: http://tripptrapptrull.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback