Förresten...

mina småkycklingar kacklar för fullt nu i påsk. De är som små solstrålar! Visserligen har vi varit lite krassliga som vanligt (när får man egentligen vara riktigt frisk??), men nu är vi nästan friska. Cassandra är den som varit sämst, hög feber och en skrällig hosta tillsammans med massa snor. Ynklig är ett ord som passar bra.

Men, det jag skulle skriva är ju att de har så himla skoj ihop! De leker och stojar mest hela tiden. När Alice kommer innanför dörren är hennes första fråga "Var är Sannja då?" och hittar inte Cassandra sin storasyster så ser hon till att leta efter henne, hon kryper runt runt i vårt hem och låter lite gnällig, tills hon återförenas med sin "styster", då skiner Systrarna Bus upp och omfamnar varandra. Sen dröjer det kanske inte allt förlänge innan Alice av någon anledning känner sig tvungen att retas lite med sin "lyster", men det är en annan historia....


Cassandra står själv utan stöd allt oftare och allt längre stunder. Med stöd går hon stadigt, vi behöver ofta bara hålla i ena handen. Alice var 10 månader och 1 vecka när hon gick helt själv. Cassandra är nu 9 1/2 månad, spänningen är olidlig.......

Kommentarer
Postat av: Basilika

Oj vad duktig Cassandra är. Min lille kille förflyttar sig ite alls ännu, vakren ålar,kryper eller åker på ändan. Han sitter där han sitter *s*.

Känner igen det där med syskonkärleken dock, visst är det fantastiskt att se hur roligt de har tillsammans.
Kram!

Postat av: Sanna__b m. Ludvig o Lova

Vad härligt att de tycker så mycket om varandra. Ska bli spännande att se när hon börjar gå. Gå förresten! Föddes inte hon typ igår?! ;)

2006-04-20 @ 20:03:20
URL: http://guinevere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback