Yeeeesssssssss!!!!!! :-)

Cassandra har gått upp i vikt! Det är inte klokt så glad och lättad jag är! Vi var på BVC igår för en försenad 6-månaderskoll (uppskjuten pga vattkopporna). Jag trodde att hon hade gått upp liiite i alla fall, för hon äter mer nu och har ju nästan slutat kräkas. Inte kunde jag gissa att hon hade gått upp så mkt som hon hade, men glad är jag. Nästan 700  gram på ca 3 veckor. Läkaren tyckte att det var en väldigt bra ökning. Och med tanke på att det har varit ca 35 gram/månad förut så är ju 700 faktiskt jättemycket! Däremot hade hon inte växt på längden, snarare krympt om man får tro BVC-.sköterskan ;-) Men där är jag inte oroad, för det är olika som mätt henne nu. Nästa vecka ska vi förövrigt på en uppföljning av längd- och vikt på Liljeforstorg så det känns bra.

För övrigt kvalar Cassandra snart in i kategorin krypare. Hon ålar fram som en larv, drar upp knäna under sig och far fram med väldig fart. Det är en tidsfråga innan hon kryper på riktigt nu! Jätteskoj! Och hon är så nöjd! Vi brukar medvetet låta henne vara vaken efter att Alice har lagt sig för natten, just för att hon ska få kräla runt i fred utan en storasyster som är överallt hela tiden.

NHu är båda barnen missnöjda så det är dags att avsluta här!

Kommentarer
Postat av: Sanna__b m. Ludvig o Lova

Åh, vad skönt det är att hon börjar gå upp i vikt. Jag är så glad och lättad för er skull! *stickar på febrilt nu* ;)

Kram, Susanna

Postat av: Camilla

Å hej! Härlit att gumman ökat i vikt! Manne är oxå en tunnis om man jämför med hans storebröder, men han rör sig dessto mer! Han har oxå en lustig krypstil, säkert som Cassandras, allltså som en larv :) Sött, men onödigt krångligt!

Kram Milla

2006-02-01 @ 20:08:52
URL: http://mammamilla.blogg.se
Postat av: Basilika

Åh så härligt att hon går upp i vkit, inga dåliga siffror.
Tror desutom mer på en felmätning än att hon krympt på längden?:)

Vad härligt att det börjar ålas, här är det ryggläge och ibalnd magläge som gäller fortfarande men det kommer så småningom juh.
Kram Jennie

2006-02-02 @ 18:37:01
URL: http://basilika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback